Yleistä

Pro Turun Seniorikerho on Ammattiliitto Pro Seniorit ry:n alainen, paikallinen toimija.

Ammattiliitto Pro Seniorit ry:llä ei ole  paikallistoimintaa, joten kerho huolehtii sen järjestämisestä.

Kerhon perusta on entisistä toimihenkilöjärjestöjen eläkeläisjaoksista peräisin.

Kerhon tavoitteet

Kerho pyrkii aktivoimaan jäsentensä ajankäyttöä ja lisäämään heidän hyvinvointiaan järjestemällä mm. kuukausitapaamisia, teatteri- ja vierailumatkoja sekä muuta virikkeellistä toimintaa.

Kerho ei osallistu mihinkään poliittiseen- tai uskonnolliseen toimintaan.

Henkinen ryhmä

Henkinen ryhmä on jäsenistöstämme koostuva vapaamuotoinen ryhmä, joka kokoontuu kerran kuukaudessa pohtimaan maailman menoa ja  suunnittelemaan tulevia tapahtumia. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan.

Ryhmällä ei ole mitään tekemistä hengellisyyden kanssa.

Kokoonnumme Lounaskahvila & Pitopalvelu KahviTella:ssa, Kärsämäentien 35, joka kuukauden ensimäisenä torstaina klo 10:00. (Poislukien kesä-, heinä- ja elokuun.)

Henkisen ryhmän kokoontumiset on peruutettu kevään ajalta koronavirusepidemian vuoski.  Seuraava  Henkisen ryhmän kokoontuminen syyskuussa  3.9.2020 klo 10.00.

Edunvalvonta

Edunvalvonnastamme huolehtii yhdistyksemme Ammattiliitto Pro Seniorit ry

Kannatus- ja  jäsenmaksut

Kerholla ei ole varsinaista jäsenmaksua, mutta se kantaa kannatusmaksua, joka päätetään vuosittain ja on toistaiseksi ollut 10 € / henkilö. Kannatusmaksun voi maksaa tilille: Nordea Kauppatori FI77 1590 3500 3773 69

Ammattiliitto Pro Seniorit ry perii jäseniltään erikseen jäsenmaksun, jonka suuruus kuluvana vuonna on 10 €. Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain ja se peritään  sähköpostilaskulla.

Kannatusmaksu on henkilökohtainen ja se oikeuttaa  5 €:n alennukseen matka- ja retkimaksuista. Samoin Ammattiliitto Pro Seniorit ry:n jäsenmaksun maksaneet saavat 5 €:n alennuksen matka- ja retkilaskuistamme.

Tarkemmat tiedot tulevissa matkaesitteissä. Johtokunta voi päättää poikkeuksia edellä oleviin ohjeisiin.

Puheenjohtaja ja/tai sihteeri tarkistavat aina kannatusmaksun maksutilanteen retkien yhteydessä.  Pro Seniorien jäsenmaksun maksutilanne selviää jäsenkortista ja voidaan tarkistaa retkien aikana.