Muita tapahtumia

Digiopastukset seniori-ikäisille jatkuvat taas syksyllä Ruusukorttelissa, Lehmusvalkamassa ja Varissuon kirjastossa. Opastajina toimivat Verkosta virtaa -järjestelmän kouluttamat vertaisopastajat. Paikalla on normaalisti kaksi opastajaa.

Ruusukorttelin atk-luokka Puistokatu 11 20100 Turku, klo 10-12 maanantaisin. Lähiopastukset ovat päättyneet kevätkaudelta. 

Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, Karviaiskatu 7, klo 10-12 tiistaisin. Lähiopastukset ovat päättyneet kevätkaudelta. 

Varissuon kirjasto, Nisse Kavonkatu 3, 20610 Turku klo 14-16 keskiviikkosin.Lähiopastukset ovat päättyneet kevätkaudelta. 

Etäopastukset jatkuvat ympäri vuoden. Etäopastuksen ajan voi varata suoraan linkistä: markku.hukkanen4(at)gmail.com. Jos haluat varata ajan etäopastukseen puhelimitse, ota yhteyttä Verkosta virtaa -järjestösuunnittelija Juha Viitaseen, 050 408 3376 arkisin klo 10-14 välillä.

Opastukset ovat luonnollisesti ilmaisia.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Uusi EKL:n Elinvoimaa uutiskirje on päivitetty. Kuten muistanette, Pro Turun Seniorikerho on Ammattiliitto Pro Seniorit ry:n alainen, paikallinen toimija.  Siten olemme myös Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL:n yhteisöjäsen ja  EKL:n palvelut ovat myös meidän käytettävissä. 

Tutustukaapa kirjeeseen yllä olevasta linkistä, sieltä saattaa löytyä uutta sisältöä myös sinun arkeesi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Olemme neuvotelleet kerhomme jäsenille mahdollisuuden käyttää Lehmusvalkaman kuntosalia ja saunaosastoa Itä-Turun Eläkkeensaajien ja Ikinuorten kanssa yhdessä torstaisin klo 16 - 18, sauna - allasosasto on käytössämme klo 17 - 19. Olemmehan mekin EKL:n yhteisöjäseniä. 

Vuoden 2022 kevätkausi on päättynyt, syyskausi alkaa näillä näkymin elokuun puolivälissä.

 Vertaisohjaajana  paikalla on mm. Markku. 

Osallistuminen kerhomme jäsenille on luollollisesti ilmaista.