Kerhotapaamiset jatkuvat

Seuraava kerhotapaaminen torstaina 3.9.2020 klo 10.00 Lounasravintola KahviTellassa, osoite Kärsämäentie 35, Turku.

Suunnitteilla laivaristeilyjä

Koronatilanteen helpotuttua olemme suunnitelleet laivaristeilyn järjestämistä  Turku-Tukholma -reitillä 10-11.11.2020. Ennakkotietojen mukaan laivalla olisi silloin erinomainen esiintyjä.
Varatkaapa jo nyt aika kalenteriinne. Varauksia ristelilylle aletaan ottaa vastaan syyskuun alussa,  joten ottakaapa silloin yhteyttä Matti Repoon, mikäli risteily kiinnostaa. Asiasta tiedotetaan lisää viimeistään syyskuun alussa.

Samalla viikolla on mahdollisesti myös Ammattiliitto Pro Senioreiden Tallinnan reissu, mutta toistaissi emme ole saanut reissusta mitään tarkempaa tietoa. Ko. matkoille pääsee yleensä kustakin kerhosta 10 henkilöä, jotka kuuluvat liittoon. Seuraahan tätä sivustoa, asiasta tiedotetaan lisää kun saamme yhdistykseltä lisää tietoa matkasta.